Cursussen gaan weer van start

By | 2 april 2018

De drie- daagse cursus Sigma 2018 en NEN- normen 3650 – 3651 staat gepland op woensdag 16 mei, donderdag 17  mei en woensdag 30 mei in de regio Utrecht / Houten / Nieuwegein  Definitieve locatie volgt, voor deze cursus zijn nog plaatsen beschikbaar.

Inmiddels is de drie- daagse praktijkgerichte cursus No- Dig Ontwerp en uitvoering gestart in Schiedam. Donderdag 26 april is de laatste cursus dag.
Meer informatie: Cursus No-Dig ontwerp en uitvoering.

Wij starten een cursus op indien er voldoende aanmeldingen zijn. Er bestaat geen vaste cursus locatie, cursussen worden door het gehele land gegeven. Naast de twee bestaande drie- daagse cursussen No- Dig ontwerp en uitvoering en Sigma 2018 en NEN-normen 3650 -3651 organiseren wij ook opfrisdagen of een Cursus op maat.