Cursussen

By | 28 februari 2019

De drie- daagse cursus No-Dig ontwerp en uitvoering staat weer op de agenda. Deze wordt gegeven op donderdag 02 april, donderdag 09 april en op donderdag 16 april. De cursus zal gegeven worden in de regio Nijmegen. 

Opfrisdagen Sigma en NEN- normen staan op de agenda in maart. Op donderdag 12 maart organiseren wij deze dag in Amsterdam, op dinsdag 17 maart in Zwolle, op woensdag 18 maart in Utrecht, op dinsdag 24 maart in Den Bosch en op donderdag 26 maart  in Schiedam. Gedurende deze opfrisdagen worden de nieuwe NEN 3650 en de bijbehorende wijzigingen in het programma Sigma besproken. 

Een volledige drie-daagse cursus Sigma staat op de agenda op dinsdag 31 maart, dinsdag 07 april en dinsdag 14 april.

Voor vragen over deze cursus, over cursussen en over aanmeldingen: caroline@schrijvers.nl