Cursus No-Dig Ontwerp en Uitvoering

De cursus No- Dig ontwerp en uitvoering is in de basis een praktijkgerichte drie- daagse cursus. Gedurende deze cursus worden sleufloze aanlegtechnieken besproken en gezien het een praktijk cursus betreft worden ook praktijkervaringen horizontaal gestuurde boringen en gesloten frontboringen behandeld.

 

Zie hier een overzicht van de onderwerpen welke besproken worden: Cursus No- Dig ontwerp en uitvoering

Naar verwachting wordt deze drie- daagse cursus vanaf eind mei/ juni weer georganiseerd. U kunt zich vast opgeven, zodra de planningen worden hervat nemen we direct contact met u op.  Cursussen worden ook intern georganiseerd.

Onze tarieven per persoon (per 01 juli 2020):

Naast de drie- daagse cursus organiseren wij ook opfrisdagen, of een twee- daagse cursus.

Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een cursus hebben ontvangen organiseren wij deze cursus, er bestaat dan ook geen vaste locatie. Zo kan de locatie Amsterdam zijn, maar ook bv. Zwolle of Breda. Ook kunnen cursussen ‘in huis’ georganiseerd worden.

Bij een aanmelding van vijf personen bieden wij een korting aan van 20% en zo wordt ook korting aangeboden in combinatie met de aanschaf van het programma.

Voor vragen over het cursus aanbod of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Kees Schrijvers, email: kees@schrijvers.nl.