Cursus No-Dig Ontwerp en Uitvoering

De cursus No- Dig ontwerp en uitvoering is in de basis een praktijkgerichte drie- daagse cursus. Gedurende deze cursus worden sleufloze aanlegtechnieken besproken en gezien het een praktijk cursus betreft worden ook praktijkervaringen horizontaal gestuurde boringen en gesloten frontboringen behandeld.

 

Zie hier een overzicht van de onderwerpen welke besproken worden: Cursus No- Dig ontwerp en uitvoering

De cursus staat op de agenda op donderdag 02 april, donderdag 09 april en op donderdag 16 april.  De cursus wordt naar verwachting gegeven in de regio Nijmegen. U kunt zich vast aanmelden.

Onze tarieven per persoon (ongewijzigd sinds 01 januari 2016):

Naast de drie- daagse cursus organiseren wij ook opfrisdagen, of een twee- daagse cursus.

Wanneer wij voldoende aanmeldingen voor een cursus hebben ontvangen organiseren wij deze cursus, er bestaat dan ook geen vaste locatie. Zo kan de locatie Amsterdam zijn, maar ook bv. Zwolle of Breda. Ook kunnen cursussen ‘in huis’ georganiseerd worden.

Bij een aanmelding van vijf personen bieden wij een korting aan van 20% en zo wordt ook korting aangeboden in combinatie met de aanschaf van het programma.

Voor vragen over het cursus aanbod of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Caroline Kusters, email: caroline@schrijvers.nl.