Cursus op maat

In de basis organiseren wij de drie- daagse cursus No- Dig ontwerp en uitvoering en de drie- daagse cursus Sigma 2024 en NEN- normen 3650 – 3651.  De praktijkgerichte cursus No- Dig ontwerp en uitvoering richt zich hoofdzakelijk op de verschillende aanlegtechnieken en de cursus Sigma 2020 en NEN- normen 3650 – 3651 richt zich voornamelijk op de mogelijkheden van het programma Sigma.  Al komen in beide cursussen aspecten van de andere cursus terug.

Nu organiseren wij bij voldoende aanvraag ook een opfrisdagen van één van deze cursussen. Zo blijkt een opfrisdag Sigma 2020 en NEN- normen 3650 – 3651 om efficiënt met het programma Sigma te kunnen blijven werken om de zoveel tijd raadzaam.

Ook kan het zo zijn dat u bepaalde onderwerpen uit de praktijkgerichte cursus No- Dig ontwerp en uitvoering graag besproken ziet maar dat een drie- daagse cursus te uitgebreid is.

 

Naar uw wensen kunnen wij een cursus op maat organiseren waarin onderwerpen aangedragen door uzelf behandeld worden. Het kan ook een combinatie zijn van beide bestaande cursussen. Op deze manier is de cursus direct toepasbaar. Wij geven deze cursussen indien gewenst ook ‘in huis’.

Cursussen op maat kunnen worden georganiseerd vanaf een halve dag. Gebruikelijk is echter twee dagen of één dag. Zie hier van beide bestaande cursussen de onderwerpen welke worden behandeld: Cursus Sigma 2020 en NEN- normen 3650 en 3651 en Cursus No- Dig ontwerp en uitvoering

Onze tarieven per persoon (per 01 juli 2020):

Bij een aanmelding van vijf personen bieden wij een korting aan van 20% en zo wordt ook korting aangeboden in combinatie met de aanschaf van het programma Sigma.

Voor vragen over het cursus aanbod of aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Kees Schrijvers, email: kees@schrijvers.nl.