Welkom

door | 14 juni 2024

Het programma Sigma 2024 is klaar. Dat is een mijlpaal mogen we rustig zeggen. Zie verdere informatie op onze website. Voor gebruikers van Sigma 2024 geven wij een eendaagse opfriscursus. Wij adviseren alle gebruikers om deze cursus te volgen. In een dag wordt dan uitgelegd wat allemaal mogelijk is.

We hebben de diverse bestanden op de website gezet om de gebruiker stap voor stap wegwijs te maken met het programma Sigma. Zie hier. Ook hebben we diverse rapporten op deze website gezet om de diverse berekeningen toe te lichten. Wij leveren software, verzorgen cursussen en adviseren over leidingen in of langs waterkeringen en wegen. Voor een tracéstudie draaien wij onze hand niet om. Directievoering bij boringen kunnen wij verzorgen. Het programma Sigma is aangepast aan de laatste NEN 3650 & 3651.