Omlegging kabels en leidingen Weerwater Almere

door | 23 september 2016

Adviesbureau Schrijvers is in opdracht van Rijkswaterstaat betrokken geweest bij het ontwerpen van diverse horizontaal gestuurde boringen t.p.v. Weerwater in Almere. De aanbesteding van dit werk is onlangs geweest en vanaf september wordt gestart met de uitvoering. De realisatie van de boringen (o.a. 2 x HDD 630 mm, 1 x staal 323 mm en 1 x HDD 500 mm) is voorzien in oktober/november). Adviesbureau Schrijvers verzorgt het toezicht (Directie) op de horizontaal gestuurde boringen.

Heeft u complexe boringen en hiervoor advies nodig? Neem contact op. We kunnen dan overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Ontwerp, Kostenraming, RAW-bestek, Directievoering. Het kan allemaal. Eenvoudige sterkteberekeningen of uitgebreide PLE berekeningen nodig? Kunnen wij verzorgen.

Een gedachte over “Omlegging kabels en leidingen Weerwater Almere

Geef een reactie