Sigma 2024 is bijna klaar

door | 5 maart 2024

We zijn de HDD-module van het programma Sigma aan het vernieuwen.

Via bijgaande presentatie heeft een ieder inzicht in de veranderingen die wij aan het doorvoeren zijn. Zowel de engineer als de vergunningverlener krijgt met Sigma 2024 meer inzicht in het ontwerpen en/of het beoordelen van een horizontaal gestuurde boring. Bij gecompliceerde boringen is te analyseren waar de maximale trekkrachten optreden. Gebruikers kunnen GEF-bestanden inlezen om zo correct mogelijk de grondparameters in te voeren (en het is de meest makkelijke manier).

Mochten er vragen of wensen zijn, laat het weten. Op de laatste twee bladzijden van de presentatie geven wij informatie over licentiekosten en de cursusmogelijkheden. Wij adviseren alle gebruikers van Sigma om minstens de eendaagse cursus te volgen omdat een en ander goed te begrijpen waardoor snel met Sigma 2024 gewerkt kan worden.